Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (παρ.)

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (παρ.)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 118' και με το 2-1 επί της Νόριτς, οι «κόκκινοι διάβολοι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του FA Cup.

Λαχτάρησε αλλά προκρίθηκε τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νόριτς. Η ομάδα του Σόλσκιερ νίκησε με 2-1 στην παράταση τα «καναρίνια» και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ απείλησε με Μαγκουάιρ και Λίνγκαρντ αλλά τελικά βρήκε το γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 51′ ο Ιγκάλο από κοντά νίκησε τον Κρουλ σε φάση διαρκείας κάνοντας το 1-0. Στο 75′ ήρθε η ισοφάριση για τη Νόριτς όταν ο Κάντγουελ νίκησε με σουτ τον Ρομέρο. Ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς, η Νόριτς έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Κλόζε είδε κόκκινη για χτύπημα στον Ιγκάλο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τη Γιουνάιτεντ να ψάχνει το γκολ και τελικά να το βρίσκει στο 118′ με τον Μαγκουάιρ να κάνει από κοντά το 2-1 και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του γλιτώνοντάς την από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Νόριτς: Κρουλ, Γκόντφρι, Λιούις, Κλόζε, Άαρονς, Τετέι, ΜακΛίν, Ρουπ (62’Ερνάντες), Μπουενδιά (91’Ντούντα), Πούκι (72’Ντρμιτς), Κάντγουελ (90’Τράιμπουλ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Μπεϊγί (96’Μαρσιάλ), Μαγκουάιρ, Σο, Νταλό (63’Ράσφορντ), Φρεντ (78’Πογκμπά), Μάτα (63’Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (63’Γουίλιαμς), Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ (78’Μάτιτς), Ιγκαλό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ