Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Τσέλσι, 1-0 τη Λέστερ

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Τσέλσι, 1-0 τη Λέστερ

Με γκολ του Ρος Μπάρκλεϊ στο 63' η Τσέλσι κατάφερε να περάσει από το Λέστερ και... έκλεισε ραντεβού για τα ημιτελικά του FA Cup.

Ο Ρος Μπάρκλεϊ σκόραρε στο 63′, η Λέστερ έμεινε με τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και η Τσέλσι με το τελικό 1-0 έκλεισε… ραντεβού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέλεξε να αφήσει τον Μπάρκλεϊ στον πάγκο, με τη Λέστερ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και να έχει κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Μία με τον Τίλεμανς στο 20′ και μία με τον Βάρντι στο 32′.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λάμπαρντ έβαλε τον Μπάρκλεϊ στο γήπεδο και δικαιώθηκε. Στο 62′ ο Γουίλιαν γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Μπάρκλεϊ πετάχτηκε και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι, η οποία είδε γκολ του Πούλισιτς λίγο νωρίτερα να ακυρώνεται μέσω του VAR.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 86’, με την κεφαλιά του Σοϊγιουντσού στο δεύτερο δοκάρι μετά την άστοχη έξοδο του Καμπαγέρο να περνάει ωστόσο άουτ, ενώ η Τσέλσι απείλησε τρία λεπτά μετά με τον Μπάρκλεϊ και τον Σμάιχελ να αποκρούει με υπερένταση.

Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση με το τελικό 1-0 και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ