Έτσι φαίνεται ότι ένα ζώδιο είναι έτοιμο να τα κάνει όλα λίμπα!

Έτσι φαίνεται ότι ένα ζώδιο είναι έτοιμο να τα κάνει όλα λίμπα!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο τα έχει πάρει άσχημα και από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει;

Όλοι μας μπορεί να έχουμε μαζέψει πακέτο, ο θυμός μέσα μας να έχει φτάσει σε επικίνδυνα όρια κι η ψυχραιμία μας αρχίζει να εξαντλείται. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, συνήθως ξεσπάμε, χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες. Βέβαια, ξέσπασμα από ξέσπασμα διαφέρει αλλά μπορείς να καταλάβεις από συγκεκριμένα στοιχεία πότε ένα ζώδιο είναι έτοιμο να τα κάνει όλα λίμπα και να φροντίσεις να απομακρυνθείς έγκαιρα, πριν σε πάρουν και εσένα τα σκάγια.

Πάντως, να πούμε εδώ ότι ο θυμός και οι αντιδράσεις, δεν εξαρτώνται μόνο από τη θέση του Ήλιου (το ζώδιο, δηλαδή, που ανήκει ο καθένας) αλλά και από τη θέση του Άρη σε κάθε ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ
Μόλις δεις το πρόσωπο ενός Κριού ν’ αρχίζει να χάνει το φυσιολογικό του χρώμα και να γίνεται… ροζ, καλό θα είναι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Αν καθυστερήσεις λίγο ακόμα και πιάσει τις αποχρώσεις του κόκκινου της φωτιάς θα είναι πια πολύ αργά. Τα… μπινελίκια είναι το πρώτο πιάτο στο πλήρες μενού, που θα σου σερβιριστεί λίαν συντόμως.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχικά, θα σου μιλάει αργά και δυνατά λες και σου έχει πέσει η μπαταρία στο ακουστικό βαρηκοΐας να αρχίσεις να ανησυχείς. Αν δεν πιάσεις το υπονοούμενο και συνεχίσεις τότε θα στρέψει τα μάτια προς τα κάτω και θα γείρει το κεφάλι. Όχι, δεν είναι μετανιωμένος, ούτε θέλει να σου ζητήσει συγνώμη, αλλά προετοιμάζεται να σου ρίξει κουτουλιά ή να σε πάρει παραμάζωμα με τα κέρατά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή θα πηγαίνει πέρα – δώθε νευρικά. Μετά θα αρχίσει να αυξάνει ταχύτητα στην ομιλία, ώσπου θα φτάσει στο σημείο να ρωτάει και να απαντάει μόνος του. Εκεί είναι που πρέπει να φύγεις γιατί μετά θα του θολώσει το μάτι και θα σε αρχίσει στα βρισίδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εδώ το πράγμα είναι περίεργο γιατί αρχικά θα αρχίσει να μουρμουρίζει. Σιγά-σιγά αυξάνει το volume κι όταν δεις να πηγαίνει προς το σκρίνιο ή το ντουλάπι της κουζίνας με τα πιατικά και τα γυαλικά, καλά θα κάνεις να μπεις κάτω από το τραπέζι γιατί κινδυνεύεις να πετάξει κατακούτελα κανένα ποτήρι ή πιάτο.

ΛΕΩΝ
Το «ύφος αφ’ υψηλού» είναι σήμα κατατεθέν ότι ο Λέοντας άρχισε να φορτώνει επικίνδυνα. Γι’ αυτόν είσαι μια μύγα πλέον, που είχε το θράσος να ταράξει με το βούισμά της τη μεσημεριανή του σιέστα. Και τι κάνουμε τις μύγες; Τις λιώνουμε! Έτσι κι αυτός θα σε πλακώσει στις προσβολές και την ταπείνωση και θα γίνεις ένα με το χώμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θυμήσου τι έκανε η δασκάλα ή ο δάσκαλός σου σε σένα ή τον σκανταλιάρη συμμαθητή. Όχι, ο/η Παρθένος δε θα σου κάνει μαύρα τα χέρια με τη βέργα, ούτε θα σου τραβήξει το αφτί. Θα αρχίσει να κουνάει δηκτικά το δάχτυλο στο πρόσωπό σου και, αν δεν φύγεις και μείνεις να την ακούσεις, στο τέλος θα γράψεις με τον τρόπο σου 100 φορές τιμωρία τη φράση «δεν θα ξανακάνω έξαλλη την Παρθένο».

ΖΥΓΟΣ
Τι νόμιζες; Ότι ο γλυκός και χαμογελαστός, πάντα πρόθυμος να λύσει διαφορές και να επαναφέρει τις ισορροπίες, Ζυγός, δεν μπορεί να γίνει έξαλλος; Καλάαααα…. Όταν αρχίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να αλλοιώνονται, τα μάτια του να διαστέλλονται και να γίνονται σαν 2ευρα, τότε πλησιάζει η ώρα που θα ξεσπάσει. Και είναι άριστος γνώστης της γλώσσας τόσο του σαλονιού, όσο και του λιμανιού. Τα λεκτικά χαστούκια θα πέφτουν σύννεφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός αρχικά θα σε κοιτάει με αυτό που λέμε μισό μάτι και δε θα βγάλει άχνα. Εσύ ίσως πιστέψεις ότι αυτό ήταν όλο και συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό, αφού άλλες αντιδράσεις δεν βλέπεις. Όμως μέσα του έχει ήδη μεταμορφωθεί σε Χάνιμπαλ που… τρώει τα μυαλά σου πανέ. Αν ξεκινήσει να σου πετάει σαρκαστικά και πικρόχολα σχόλια, ξεκίνα να τρέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν αργεί καθόλου να πάρει φωτιά και μιας και είναι της υπερβολής αμέσως θα το καταλάβεις ότι «τα πήρε άγρια». Θα πηγαίνει πάνω-κάτω στο δωμάτιο, κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά, φωνάζοντας και βρίζοντας. Εκεί πρέπει να ανοίξεις την πόρτα αθόρυβα και να την κάνεις. Πάντως, μην μπεις κάτω από κανένα τραπέζι. Για κάποιον, επιστημονικά ανεξήγητο λόγο συνηθίζει να τα αναποδογυρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η θερμοκρασία αυξάνεται, εδώ θα το καταλάβεις από το κύμα ψυχρού αέρα που θα σε τυλίξει και θα νομίζεις ότι έφυγες από το δωμάτιο διακτινίστηκες κάπου στη Σιβηρία. Το ένα φρύδι του θα αρχίσει να παίρνει την νηφόρα και να φτάνει στο 12 ακριβώς, ενώ το ύφος του θα είναι σαν να αντιμετωπίζει ένα σιχαμερό, αηδιαστικό σκουλήκι. Σίγουρα δε θα θες να κάτσεις να ακούσεις τι θα σου πει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Υδροχόο στο τέλος εσύ θα τα πάρεις. Δεν πτοείται καθόλου, το πρόσωπό του είναι τόσο ανέκφραστο σαν να έχει κάνει 400 botox, προκαλεί συνεχώς, χρησιμοποιεί τα λόγια σου διαστρεβλωμένα και γελάει στη μούρη σου κοροϊδευτικά. Αν δεν θες στο τέλος να νιώσεις μπετόβλακας, φύγε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς αρχικά θα κατεβάσει ρολά και θα σε έχει στο «mute». Μιλάς εσύ, λες, φωνάζεις, τίποτα, χαμπάρι δεν παίρνει. Βλέπει απλά τα χείλια σου να ανοιγοκλείνουν, ενώ σκέφτεται κάτι τελείως άσχετο εκείνο την ώρα, τύπου «κάτι έπρεπε να αγοράσω και το ξέχασα». Όταν αρχίσει και παίρνει διάφορες εκφράσεις ήρθε η ώρα να την κάνεις. Λάθος 1ο: να πας να τον κουνήσεις και να του πεις «μ’ ακούς ή με γράφεις;». Λάθος 2ο: να έχεις εκτεθειμένα τα νώτα σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ