Τίτλοι τέλους για Μπάρος (vids)

Τίτλοι τέλους για Μπάρος (vids)

Ο Μίλαν Μπάρος ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 37 ετών.

Ο Μίλαν Μπάρος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της Τσέχιας μέσα στον 21ο αιώνα και η καριέρα του, παραμένει αξιοζήλευτη. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, είναι και η τελευταία για τον 37χρονο φορ, αφού έκανε γνωστό ότι δεν θα ανανεώσει με την Μπανίκ Οστράβα, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Οι εκατοντάδες συμμετοχές του και οι τίτλοι που κατέκτησε, τον καθιστούν ως έναν από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της χώρας. Συγκεκριμένα, η περίοδος που φορούσε την φανέλα της Γαλατασαράι ήταν η πιο παραγωγική του, καθώς βρήκε 61 φορές δίχτυα σε 116 αναμετρήσεις. Ακόμα, αγωνίστηκε με τα χρώματα των Λίβερπουλ (108 συμμετοχές και 27 γκολ), Άστον Βίλα (50 συμμετοχές, 12 γκολ), Λυών (33 συμμετοχές και 7 γκολ), ενώ πέρασε και από τα γήπεδα των Πόρτσμουθ, Αντάλιασπορ, Μλάντα Μπόλεσλαβ και Σλόβαν Λίμπερετς.

Η Μπανίκ Οστράβα αποτέλεσε τον πρώτο αλλά και τελευταίο σταθμό που διεθνή επιθετικού, με την οποία σημείωσε 38 τέρματα σε 101 αναμετρήσεις. Φέτος, είχε 18 συμμετοχές με τρία γκολ ενώ με την εθνική Τσεχίας βρήκε 41 φορές δίχτυα σε διάστημα 41 αγώνων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ