Astroquotes Ιουλίου : Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Astroquotes Ιουλίου : Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 00:44 στις 21 Ιουνίου και με το «καλημέρα» να ‘σου και μια Νέα Σελήνη- Ηλιακή έκλειψη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μεγάλων συμφερόντων! Δίας-Πλούτωνας speaking… Από κοντά βέβαια και τα μικρά, μπας και τσιμπήσουν κανένα ψίχουλο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. Όλα τα δάχτυλα ίσα δεν είναι κι όλοι να τρώνε, δίκιο δεν είναι, που λέει και το τραγούδι…

Ακολουθεί στις 5 Ιουλίου και μια Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, έτσι για να μην ξεχνά ο πτωχός λαός το πόσο αδύναμος είναι μπροστά στα στοιχεία της φύσης αλλά το «κλου» του μήνα είναι η δεύτερη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου, με τον Κρόνο μάλιστα «πρώτο τραπέζι πίστα».

Γιατί ο «Παππούς» επιστρέφει στα λημέρια του -στον Αιγόκερω- στις 2 Ιουλίου, για να κάνει μια τελευταία επιθεώρηση πεπραγμένων στο στρατόπεδο των παρορμητικών κι αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος ή Ζυγός των τελευταίων ημερών, μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο τα «πρέπει» θα πάρουν κεφάλι στην ζωή σου.

Είναι και ο Άρης με τα «θέλω» του όμως που μπήκε στον Κριό στις 28 Ιουνίου, επειδή, μάλιστα, του αρέσει πολύ εκεί, θα κατσικωθεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021, σε μια παράσταση που θυμίζει το «Δύο ξένοι στην ίδια πόλη». «Πρέπει» εναντίον «θέλω» δηλαδή κι αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως, ετοιμάσου τελικά για τρεχάλες, είτε κυνηγάς εσύ κάτι, είτε σε κυνηγάει αυτό.

Κατά τα άλλα η ανάδρομη Αφροδίτη ήρθε στα ίσα της στις 26 Ιουνίου, σκορπώντας θλίψη στους λάτρεις των επανασυνδέσεων αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα μείνει για παρηγοριά μέχρι τις 13 Ιουλίου, γιατί και τα… παλιά έχουν ψυχή!

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Ιούλιο!

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ