Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμαλία Κωστοπούλου : Αίσιο τέλος για την περιπέτεια της μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα

«Το παιδί θα περπατήσει ξανά» αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» - Τι απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος

Αμαλία Κωστοπούλου : Αίσιο τέλος για την περιπέτεια της μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα | to10.gr

Σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα είχε η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία πριν από 13 μέρες στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει, η νεαρή Αμαλία χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου σοβαρά τραυματισμένη.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1, ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την Αμαλία Κωστοπούλου, είχε ένα πολύ πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες…

Απλά επειδή σήμερα μπορεί να το πούμε. Επειδή έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία, κινδύνευσε πολύ η Αμαλία, έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει, αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Και οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί. Το ουσιαστικό είναι ότι η Αμαλία θα περπατήσει ξανά γιατί είχαν και αυτή την αγωνία».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφέρθηκαν στο ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου, με τον Νίκο Γεωργιάδη να αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος του είπε πως η κόρη του έκανε ένα ελαφρύ χειρουργείο και ότι χθες ξεκίνησε να περπατάει με πατερίτσες.

«Μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από λίγο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το ατύχημα έγινε πριν από 13 ημέρες. Μετά από δύο μέρες η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ήδη στην Αμερική. Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε πως η Αμαλία έκανε μία ελαφριά εγχείρηση, ορθοπεδική. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα. Υπήρχε έντονη ανησυχία.

Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση» εξήγησε ο Νίκος Γεωργιάδης.