Καμία εντός έδρας νίκη κόντρα σε Πορτογάλο προπονητή ο Νούνο

Καμία εντός έδρας νίκη κόντρα σε Πορτογάλο προπονητή ο Νούνο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Μολινό», έχοντας στο πλευρό του... και μία «πορτογαλική» παράδοση.

Η αντίστροφη μέτρηση στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Μολινό» έχει ήδη ξεκινήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» «πέταξαν» σήμερα το πρωί, με προορισμό την Αγγλία, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει τη δική του μάχη, κόντρα στον συμπατριώτη του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει τον Νούνο άλλες οχτώ φορές, όταν βρισκόντουσαν στα πάτρια εδάφη, με τα αποτελέσματα να είναι ισορροπημένα. Δύο νίκες για τον κόουτς των ερυθρολεύκων, τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες για τον τεχνικό των Άγγλων.

Ποιό είναι ωστόσο αυτό το στατιστικό που μπορεί να δώσει μία έξτρα ώθηση, τόσο στον Μαρτίνς, όσο και σε ολόκληρο τον Ολυμπιακό; Ο Εσπίριτο Σάντο, έχει καταφέρει να επικρατήσει μόλις δύο φορές απέναντι σε Πορτογάλους προπονητές, επί ημερών Γουλβς. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως, καμία από αυτές τις δύο νίκες, δεν έχει επιτευχθεί στο «Μολινό», οπού θα διεξαχθεί και η αυριανή αναμέτρηση. Συνολικά, ο Νούνο έχει αγωνιστεί 10 φορές κόντρα σε προπονητές ίδιας εθνικότητας, έχοντας κερδίσει δύο φορές, από τις οποίες καμία δεν έχει γίνει εντός έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ