Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά λαλάκη δεν θα πέσει ο Ολυμπιακός; Ήρεμα ρωτάω...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ολυμπιακός : Δεκαετία επιτυχιών!

Η δεκαετία των επιτυχιών, δεν χτίστηκε από σπόντα και ευνοϊκές κληρώσεις. Χτίστηκε με πλάνο, με σωστές επιλογές και φυσικά με διόρθωση των λαθών που έγιναν.

Ολυμπιακός : Δεκαετία επιτυχιών! | to10.gr

Έχουμε και λέμε. Μία παρουσία στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στην κορυφαία διοργάνωση, συνέβη το 2014 στη μάχη με τη Γιουνάιτεντ, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ, τις σεζόν 2012, 2017 και 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα αυτά στην δεκαετία 2010-20, στην οποία ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ θα φτάσει τα 100 ματς στην Ευρώπη. Τα 98 εκ των οποίων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρό άντρα της ΠΑΕ. Πρέπει να σημειωθεί, ότι οι δύο αναμετρήσεις με την Μπορντό, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξήχθησαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2010…

Η δεκαετία των επιτυχιών, δεν χτίστηκε από σπόντα και ευνοϊκές κληρώσεις. Χτίστηκε με πλάνο, με σωστές επιλογές και φυσικά με διόρθωση των λαθών που έγιναν. Γιατί αν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου, δεν πρόκειται να προχωρήσεις.

Φέτος, οι Πειραιώτες είναι μία απο τις τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα, ενώ το ταξίδι τους ξεκίνησε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άλλες τρεις είναι, οι Σαχτάρ, Ιντερ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

* Πρέπει να σημειωθεί, ότι οι δύο αναμετρήσεις με την Μπορντό, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξήχθησαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2010…