Μαρτίνς : «Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για το γκολ που δεν μέτρησε»

Μαρτίνς : «Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για το γκολ που δεν μέτρησε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς διατύπωσε τις επιφυλάξεις του για την απόφαση του VAR στην ακύρωση του 1-1 από τον Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τη Γουλβς, αλλά και τις υποδείξεις του διαιτητή Σιμόν Μαρτσίνιακ και των συνεργατών του. Αυτό επισήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, εστιάζοντας κυρίως στη φάση που θα μπορούσε να σημειωθεί το 1-1 με το γκολ του Καμαρά.

Όμως, το VAR θεώρησε ότι ο Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ και δεν το μέτρησε. Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για αυτό και για το πέναλτι που δεν πήρε ο Ελ Αραμπί και απάντησε:

«Δεν έχω δει και δεν μπορώ να σχολιάσω τις φάσεις, να πω ξεκάθαρα την άποψη μου. Θα σχολιάσω αργότερα, όταν θα δω με ησυχία τις φάσεις. Όμως, έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για το αν είναι οφσάιντ (σ.σ. ο Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης) το γκολ του Καμαρά που δεν μέτρησε. Έχουμε αμφιβολίες για αυτή τη φάση».

Συμφωνείτε με την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη;

«Πραγματικά αυτός ο γύρος δεν πήγε καλά. Είχαμε μία αποβολή στο πρώτο παιχνίδι και δεχτήκαμε γκολ από λάθος. Εδώ δεχτήκαμε γκολ από πέναλτι πάλι από δικό μας λάθος. Και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι ήμασταν ισάξιοι και καλύτεροι από τη Γουλβς. Είχαμε εξαιρετική πορεία έως τώρα και σίγουρα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμα πιο μακριά».

Στο τέλος της διαδρομής, ποια αίσθηση σας μένει;

«Η γεύση που μας μένει είναι πικρή. Είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε και να το δηλώσουμε με μια μεγάλη πρόκριση. Όμως είμαι περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθειά μας που ήμαστε σαν οικογένεια. Είχαμε φιλοδοξιές αλλά είμαι περήφανος. Ο πρώτος στόχος ξεκάθαρα είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ