Ένας διαιτητής… σφαγέας στέρησε την πρόκριση από τον Ολυμπιακό (pic&vid)

Ένας διαιτητής… σφαγέας στέρησε την πρόκριση από τον Ολυμπιακό (pic&vid)

Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον Ολυμπιακό στο Μολινό. Και τα κατάφερε, με μια διαιτησία που δεν είχε προηγούμενο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο «Μολινό». Ήταν καλύτερος από τη Γουλβς, θα μπορούσε να είχε βρει το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, θα μπορούσε να είχε προκριθεί και να βρίσκεται εκείνος στη Γερμανία από αύριο για το Final 8 του Europa League. Τι του στέρησε την ευκαιρία; Η ατυχία, ο Ρουί Πατρίσιο και ένας διαιτητής – σφαγέας. Ο Πολωνός, Σιμόν Μαρτσίνιακ, τα έβλεπε όλα υπέρ των Άγγλων.

Έκλεισε τα μάτια σε καραμπινάτες φάσεις, έδωσε χωρίς να το σκεφτεί το πέναλτι στον Ποντένσε (δεν πήγε καν στο VAR), στέρησε από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να στήσει κι εκείνος την μπάλα στη «βούλα» για να ισοφαρίσει στα μαρκαρίσματα πάνω σε Ελ Αραμπί και Τσιμίκα.

Ειδικά το σπρώξιμο στον Μαροκινό επιθετικό είναι πέναλτι – μαρς, με τον Μαρτσίνιακ να κλείνει τα μάτια και από το VAR να μη του μιλάει κανείς. Και για… κερασάκι στην τούρτα; Οι αστείες καθυστερήσεις. Τα έξι λεπτά, εκ των οποίων δεν παίχτηκαν ούτε τα μισά. Ο Πολωνός έβγαλε κίτρινη κάρτα στον πάγκο του Ολυμπιακού, είδε τους παίκτες της Γουλβς να καθυστερούν στα πλάγια, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν κράτησε περισσότερο το παιχνίδι.

Μεγαλύτερο… έγκλημα της τραγικής διαιτησίας που στέρησε από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να διεκδικήσει το πέναλτι; Το γκολ του Καμαρά. Εκεί που κανείς δεν κατάλαβε αν ο Ελ Αραμπί είναι οφσάιντ. Σε μια απόφαση… α λα Μέλο Περέιρα και της αστείας γραμμής που έβγαλε στη δημοσιότητα προκειμένου να πει ότι στον Βόλο σωστά ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού. Μια τέτοια φάση εξελίχθηκε και στο «Μολινό», με την παρακάτω φωτογραφία να είναι χαρακτηριστική.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο στοπ-καρέ, αν υπάρχει κάτι που δεν καλύπτεται είναι το χέρι του Ελ Αραμπί. Ωστόσο ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Για να δοθεί οφσάιντ θα πρέπει να μην καλύπτεται μέρος του σώματος με το οποίο ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να σκοράρει.

Ο Μαρτσίνιακ και όσοι βρίσκονταν στο VAR στέρησαν από τον Ολυμπιακό μια τεράστια πρόκριση και τη φιλοδοξία να φτάσει πολύ μακριά φέτος στην Ευρώπη.

Δείτε και την ψηφιακή ανάλυση της φάσης στην οποία ο Μπόλι ανατρέπει τον Ελ Αραμπί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ