Χασάν : «Τα δώσαμε όλα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

Χασάν : «Τα δώσαμε όλα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

Ο Αχμέντ Χασάν με ανάρτησή του στα Social Media εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη χθεσινή ήττα και συνάμα αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατ’ επέκταση μία εξαιρετικά μεγάλη σε διάρκεια σεζόν, φεύγοντας ηττημένος από την έδρα της Γουλβς με 1-0.

Ο Αχμέντ Χασάν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στον χθεσινό αγώνα στο «Μολινό» στο 65ο λεπτό στη θέση του Καμαρά, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά που απέκρουσε μετά βίας ο Ρούι Πατρίσιο. 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τους «Λύκους», έκανε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, επισημαίνοντας πως το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο μερικές φορές. Συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά αξίζαμε περισσότερα. Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο για τη νίκη, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο μερικές φορές. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την υπέροχη σεζόν».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ