Μαυροπάνος : Και η Βέρντερ Βρέμης στο «κόλπο»

Μαυροπάνος : Και η Βέρντερ Βρέμης στο «κόλπο»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό εξάμηνο στην Γερμανία και η Βέρντερ Βρέμης είναι μία ακόμα ομάδα που τον θέλει.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι μία από τις «αποκαλύψεις» της Zweiteliga με την φανέλα της Νυρεμβέργης. Παρότι ο δανεισμός του από την Άρσεναλ έληξε, ο ίδιος φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην Γερμανία, αυτή την φορά, όμως, στην πρώτη κατηγορία. Μετά το έντονο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, μία ακόμα ομάδα της Bundesliga θέλει τον νεαρό αμυντικό.

Σύμφωνα με το «football london», ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στην λίστα της Βέρνερ Βρέμης. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία αφού στην διαδικασία των μπαράζ, έβγαλαν νοκ-άουτ την Χαϊντενχάιμ. Για αυτό τον λόγο, θέλουν να ενισχυθούν όσο περισσότερο γίνεται, με τον Μαυροπάνο να είναι μία από τις επιλογές για την θέση των στόπερ.

Η Άρσεναλ, στην οποία ανήκει, δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα, είναι θετική και στην πώλησή του, εφόσον κάποια ομάδα προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 7,5 εκ. ευρώ. Φέτος, στην δεύτερη κατηγορία Γερμανίας, ο 22χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 12 συμμετοχές και ήταν από τους βασικούς λόγους της παραμονής της Νυρεμβέργης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ