Στην Bundesliga και τη νέα σεζόν η Βέρντερ Βρέμης! (vid)

Στην Bundesliga και τη νέα σεζόν η Βέρντερ Βρέμης! (vid)

Η ομάδα της Βρέμης πήρε την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Χαϊντενχάιμ και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Βέρντερ Βρέμης! Η ιστορική ομάδα της Βρέμης, κατάφερε να μείνει στην Bundesliga μέσω των αγώνων μπαράζ.

Στη ρεβάνς του 0-0, η Χαϊντενχάιμ υποδέχτηκε την Βέρντερ με τους δυο συλλόγους να έρχονται 2-2 και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Στο 3ο λεπτό, ο Τόιερκαουφ προσπαθώντας να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Στο 85ο λεπτό το σουτ του Μορ τράνταξε το δοκάρι του Παβλένκα και στην επαναφορά ο Κλάιντιστ πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Στο 90+4’ η Βέρντερ έφυγε στην κόντρα, ο Μπαρτέλς από δεξιά γύρισε στον Ογκούστινσον που πλάσαρε ανενόχλητος σε κενό τέρμα για το 1-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να ισοφαρίσουν στο 90+6 με πέναλτι του  Κλάιντιστ.

Έτσι, η Βέρντερ Βρέμης θα βρίσκεται για 40η συνεχόμενη χρονιά στην Bundesliga.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Μπέερμαν, Μπους (78’ Μουλτάουπ), Μάινκα, Γκρίζμπακ, Σνάτερερ (46’ Ότο), Ντορς (68’ Σέσα), Τομάλα (46’ Σίμερ), Τόιερκαουφ, Λάιπερτς (67’ Μορ), Κλάιντιστ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελάσι, Φογκτ, Ογκούστινσον, Φριντλ, Βελίκοβιτς (69’ Λάνγκαμπ), Κλάασεν, Ράσιτσα (80’ Φίλκρουγκ), Εγκεστάιν, Οσάκο (68’ Μπάρτελς), Σάρτζεντ (88’ Γκρος)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ