Πάτησε Ντόρτμουντ ο Μπέλινγκχαμ

Πάτησε Ντόρτμουντ ο Μπέλινγκχαμ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ταξίδεψε σήμερα (16/7) στο Ντόρτμουντ για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν ενταχθεί για τα καλά στην ομάδα της Γερμανίας.

Μία μεταγραφή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό είναι έτοιμη να ανακοινώσει η Ντόρτμουντ καθώς στην υπόθεση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ απομένουν μόνο τα τυπικά. Ο 17χρονος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στην ηλικία του, καθώς οι Γερμανοί αναμένεται να πληρώσουν το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «Βεστφαλοί» κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους «αρπάζοντάς» τον μέσα από τα χέρια πολλών ομάδων της Ευρώπης όπως η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και κυρίως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούσαν να έρθουν σε συμφωνία όλο αυτό το διάστημα με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ωστόσο σαν από μηχανής θεός η Ντόρτμουντ, μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση και τον εντάσει στο ρόστερ της.

Ο Μπέλινγκχαμ θα επιστρέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπέρμιγχαμ καθώς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα κόντρα στη Φούλαμ το ερχόμενο Σάββατο. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει αναμονή στο θέμα της μεταγραφής για το πότε θα πάει μία και καλή στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στο δυναμικό της Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ