Μπάγερν Μονάχου : Αποχώρησε τραυματίας ο Παβάρ

Μπάγερν Μονάχου : Αποχώρησε τραυματίας ο Παβάρ

Με τραυματισμό αποχώρησε από την προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, ο Μπενζαμέν Παβάρ και κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο Μπενζαμέν Παβάρ αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες της άμυνας για την Μπάγερν Μονάχου. Ο 24χρονος Γάλλος έχει εξελιχθεί σε μία σίγουρη λύση για τα μετόπισθεν, τόσο για τα στόπερ όσο και για το δεξί άκρο. Ωστόσο, σήμερα (26/07) στην προπόνηση συμβαίνει κάτι απρόοπτο.

Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε και αποχώρησε από την προπόνηση του γερμανικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανησυχία. Στο στρατόπεδο της Μπάγερν δεν γνωρίζουν το μέγεθος της ζημιάς, την ίδια στιγμή, που πλησιάζει το παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League.

Την φετινή χρονιά, ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε 46 παιχνίδια και μετράει τέσσερα τέρματα και επτά ασίστ. Αξιοσημείωτο δε, ότι τους περισσότερους αγώνες, τους έχει ολοκληρώσει ως δεξί μπακ ενώ έχει παίξει και μία φορά στα αριστερά. Ακόμα, είναι 27 φορές διεθνής με την Γαλλία, με την οποία κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, στα γήπεδα της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ