Στην Χοφενχάιμ ο Χένες (pic)

Στην Χοφενχάιμ ο Χένες (pic)

Την τεχνική ηγεσία της Χοφενχάιμ αναμένεται να αναλάβει, ο Σεμπάστιαν Χένες, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Σεμπάστιαν Χένες έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στο γερμανικό ποδόσφαιρο, μέσα από τα κατορθώματά του. Μπορεί να μην έχει αναλάβει πρώτη ομάδα, ωστόσο μετράει πολλές επιτυχίες στον πάγκο των δεύτερων ομάδων της Μπάγερν και της Λειψίας. Μέσα από αυτά, η Χοφεχάιμ του δίνει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην Bundesliga.

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Αλεξάντερ Ρόσεν, ο 38χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα ταλέντα που έχει εντοπίσει αλλά και η φιλοσοφία του, έκαναν τους «μπλε» να πειστούν και να τον εμπιστευτούν για τύχες της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής ήταν για δύο χρόνια στην Λειψία προτού μεταβεί στην Μπάγερν Μονάχου το 2016. Εκεί, ανέλαβε αρχικά την Κ19 και στην συνέχεια την δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Γερμανίας. Αναλυτικά τα λόγια του Ρόσεν: «Ο Σεμπάστιαν έχει αποδείξει πως μπορεί να μεταμορφώσει νέους παίκτες σε ένα δυναμικό ρόστερ και να αναπτυχθούν παράλληλα και μεμονωμένα. Δουλεύει με μια επιθετική προσέγγιση που είναι όχι μόνο πόλος έλξης αλλά και πολύ επιτυχημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ