Γκλάντμπαχ : Απέρριψε τις Τσέλσι και Ίντερ ο Γκίντερ

Γκλάντμπαχ : Απέρριψε τις Τσέλσι και Ίντερ ο Γκίντερ

Ο Ματίας Γκίντερ είχε μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος, απέρριψε οποιαδήποτε πρόταση και παραμένει στην Γκλάντμπαχ.

Ο Ματίας Γκίντερ πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ και έχει μπει στην λίστα αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Κάποιες από αυτές, όπως η Ίντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τσέλσι, είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον και υπήρχε μία αναγνωριστική επαφή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε του 26χρονου στο «Kicker», καμία από αυτές δεν τον πείθουν να αφήσει την Γερμανία. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι σέβεται το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και θα το τηρήσει μέχρι το τέλος του, βάζοντας τέλος στις φήμες περί αποχώρησης.

Να θυμίσουμε, ότι η συνεργασία του με τα «πουλάρια» λήγει το 2022 και ο ίδιος, απολαμβάνει τις μέρες που βρίσκεται στο Γκλάντμπαχ. Φέτος, μάλιστα, ήταν από τους βασικούς λόγους, που η ομάδα του είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα της Bundesliga. Έπαιξε σε συνολικά 36 παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Ταυτόχρονα, είναι 29 φορές διεθνής με την Γερμανία και έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ