Μπάγερ Λεβερκούζεν : Ανανέωσε ο Λαρς Μπέντερ

Μπάγερ Λεβερκούζεν : Ανανέωσε ο Λαρς Μπέντερ

Νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ως το 2021 υπέγραψε ο Λαρς Μπέντερ, που -εφόσον το εξαντλήσει- θα κλείσει δώδεκα χρόνια στις Ασπιρίνες.

Στη Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λαρς Μπέντερ, καθώς οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους ως τον Ιούνιο του 2021. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, 19 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας, εντάχθηκε στις Ασπιρίνες το 2009 από την Μόναχο 1860 και έκτοτε αποτελεί βασικό μέλος της, έχοντας στο ενεργητικό του 257 εμφανίσεις, 21 γκολ και 25 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είναι παίκτης τοπ επιπέδου, από τους καλύτερους στη θέση του στη Γερμανία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρούντι Φόλερ, «η ομάδα με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα στις δύσκολες φάσεις των τραυματισμών που είχα και είμαι ευγνώμων για αυτό», τόνισε από την πλευρά του ο Μπέντερ, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι συμπαίκτης στη Λεβερκούζεν με τον δίδυμο αδερφό του, Σβεν, που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ.

https://twitter.com/bayer04fussball/status/954289876861620224

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ