Μπάγερν : Προληπτικά σε καραντίνα ο Κομάν

Μπάγερν : Προληπτικά σε καραντίνα ο Κομάν

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό από την Τρίτη (15/9) καθότι ήρθε σε επαφή με πρόσωπο το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, «ήρωας» (και σκόρερ) της Μπάγερν Μονάχου στον προ εβδομάδων τελικό του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, τέθηκε σε κατ’ οίκον καραντίνα από την Τρίτη (15/9), τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας Bundesliga, καθότι ήρθε σε επαφή με πρόσωπο το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει από τον αγώνα της Παρασκευής (18/9) με τη Σάλκε στην πρεμιέρα των Βαυαρών στο νέο πρωτάθλημα, όπου η Μπάγερν θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά της.

«Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν δεν λαμβάνει προσωρινά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 24χρονος επιθετικός ήρθε σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και έχει μπει σε καραντίνα στην οικεία του» ανέφερε η Μπάγερν Μονάχου σε επίσημη ανακοίνωσή της, χωρίς ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για το διάστημα που ο Γάλλος θα μείνει εκτός.

Και κατέληγε πως: «Το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο παίκτης την Κυριακή, ήταν αρνητικό. Ο Κομάν θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι του μέσω ψηφιακών προπονήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ