Υπογράφει στη Λεβερκούζεν ο Αρίας (pic)

Υπογράφει στη Λεβερκούζεν ο Αρίας (pic)

Ο Σαντιάγκο Αρίας είναι τυπικά, ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν με μόνο οι υπογραφές να λείπουν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Λεβερκούζεν είχε αρκετά έσοδα από τις πωλήσεις της μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να κινείται πιο εύκολα για την ενίσχυσή της. Ο ποδοσφαιριστής που είναι έτοιμος να ανακοινωθεί και θα καλύψει το κενό του δεξί άκρου της άμυνας, είναι ο Σαντιάγο Αρίας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο διεθνής Κολομβιανός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τις «ασπιρίνες» και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο 28χρονος άσος έχει περάσει με επιτυχία τα ιατρικά και μένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

Στην υπόθεσή του, είχε εμπλακεί και η Έβερτον, η οποία ουδέποτε, ωστόσο, δεν έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό ενός έτους με υποχρεωτική όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Τέλος, στην διετή παρουσία του στην Μαδρίτη, ο διεθνής αμυντικός είχε 51 παραστάσεις με απολογισμό ενός γκολ και τριών ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ