Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 3-1 της Χέρτα Βερολίνου στην 2η αγωνιστική της Bundesliga και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Νικηφόρο πέρασμα από το Βερολίνο για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ομάδα του Άντι Χίτερ επιβλήθηκε 3-1 της Χέρτα Βερολίνου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga, πέτυχε την πρώτη της νίκη φέτος και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «αετοί» πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις στημένες φάσεις και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Άιντραχτ, η οποία πέτυχε δύο γκολ και δεν απειλήθηκε καθόλου. Το σκορ άνοιξε ο Αντρέ Σίλβα με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο ίδιος) στο 30ό λεπτό, ενώ από στημένη φάση ο Καμάντα βρήκε τον Ντοστ μέσα στην περιοχή, κι αυτός με δυνατή κεφαλιά μέσα έκανε το 0-2 στο 37ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τουσάρ προσπάθησε να νικήσει τον Τραπ αλλά ο Γερμανός γκολκίπερ μπλόκαρε στο 53ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκεμπάκιο δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά με το κεφάλι.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 71ο λεπτό με τον Ρόντε να πλασάρει ιδανικά τον Σβόλοφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε η Χέρτα ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 77ο λεπτό. Ο Τορουναρίγκα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Χιντερέγκερ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Σβόλοφ, Πέκαρικ (45′ Ζέιφαϊκ), Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Μίτελσταντ, Σταρκ, Νταρίντα (45′ Μάιερ (66′ Πλάτενχαρτ)), Τουάρ, Κούνια, Λουκεμπάκιο (83′ Ρένταν), Πιόντεκ (45′ Κόρδοβα)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ρόντε (85′ Σο), Ιλσάνκερ, Αλμαμί Τουρέ (66′ Άτσε), Κόστιτς (15′ Τσούμπερ), Καμάντα, Αντρέ Σίλβα (85′ Μπαρκόκ), Ντοστ (66′ Ντα Κόστα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ