Χόφενχαϊμ – Μπάγερν 4-1(vid)

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν 4-1(vid)

Στοπ σε σερί 32 αήττητων παιχνιδιών για την Μπάγερν, με την Χόφενχαϊμ να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση και να επικρατεί κόντρα στους πρωταθλητές με το εμφατικό 4-1!

Κάποια στιγμή θα έχανε… Ωστόσο δεν περιμέναμε πως η ήττα θα ερχόταν τόσο νωρίς για την Μπάγερν και μάλιστα με έναν τέτοιον τρόπο!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας προσγειώθηκαν «ανώμαλα» από την Χόφεχναϊμ και γνώρισαν την ήττα σοκ με 4-1, λαμβάνοντας την ειδοποίηση πως κάθε αντίπαλος θα παίζει για να κερδίσει αυτήν την ακαταμάχητη ομάδα που κατέκτησε ό,τι βρήκε μπροστά της… Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μπάγερν μετά από 32 παιχνίδια!

Ο Χανς Φλικ παρέταξε την ομάδα με το κλασικό 4-2-3-1, αφήνοντας ωστόσο στον πάγκο τον Λεβαντόσφκι, με τον Ζίρκζεϊ να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Οι Βαυαροί ήταν αρκετά  νωθροί από το ξεκίνημα και έμειναν πίσω με 2-0 από το 24ο λεπτό, με τα γκολ των Μπίτσακτσιτς και Νταμπούρ!

Η Μπάγερν κατάφερε να μειώσει 12 λεπτά αργότερα με ένα πανέμορφο πλασέ του Τζόσουα Κίμιχ, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει στο 2-1.

Ο Φλικ προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές στην επανάληψη, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Λέον Γκορέτσκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, είχαν και τις φάσεις, ωστόσο η Χόφενχαϊμ ήταν αυτή που σκόραρε, με τον Άντρει Κράμαριτς να κερδίζει τον Νόιερ με ένα εξαιρετικό τελείωμα και να γράφει το 3-1!

Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν ανέβηκε και πίεσε, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα κενά στα μετόπισθεν και να κερδίζουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κράμαριτς, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας και το τελικό 4-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ