Τέλος από την Μάιντς ο Μπαϊερλόρτσερ (pic)

Τέλος από την Μάιντς ο Μπαϊερλόρτσερ (pic)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάιντς αποτελεί ο Ακίμ Μπαϊερλόρτσερ με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το πολύ κακό ξεκίνημα της Μάιντς στην Bundesliga… πλήρωσε ο Ακίμ Μπαϊερλόρτσερ. Μετά από δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια  κόντρα σε  Λειψία (3-1) και Στουτγκάρδη (1-4), η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου έκρινε ότι ήταν αναγκαία η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.

Ο 53χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τη γερμανική ομάδα το Νοέμβριο του 2019 και κατάφερε πέρυσι να την κρατήσει στην κατηγορία, ωστόσο πλήρωσε από πολύ νωρίς την κακή εικόνα της ομάδας. Από εδώ και πέρα χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελεί ο ως τώρα βοηθός του Μπαϊερλόρτσερ, Γιαν-Μόριτς Λίχτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη απομάκρυνση προπονητή στην Bundesliga μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά από την απόφαση της Σάλκε να τελειώσει την συνεργασία της με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ.

«Ο χρόνος που περάσαμε μαζί σημαδεύτηκε μία μία επιτυχημένη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και από πολύ δύσκολες συνθήκες δουλειάς, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Ο Ακίμ Μπαϊερλόρτσερ δικαιούται το σεβασμό μας για τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντς, Ρούβεν Σρέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ