Μπάγερν Μονάχου : Δεν προχωράει του Κράμαριτς (pic)

Μπάγερν Μονάχου : Δεν προχωράει του Κράμαριτς (pic)

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν ψηλά στην λίστα των «βαυαρών» για μπακ-απ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ωστόσο η υπόθεσή του δεν θα προχωρήσει.

Μετά από 23 διαδοχικές νίκες και 31 στα τελευταία 32 παιχνίδια τους σε όλες της διοργανώσεις, η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Χοφενχάιμ, στη 2η αγωνιστική της Bundesliga. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αντρέι Κράμαριτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Σύμφωνα με το «Sport Bild», η πρωταθλήτρια Ευρώπης προσπάθησε να αποκτήσει τον Κροάτη επιθετικό, όμως τελικά δεν θα προχωρήσει η υπόθεσή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περίπτωσή του είναι αρκετά ακριβή για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι στην Χονφεχάιμ βρίσκεται από τον Γενάρη του 2016, όταν είχε αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Λέστερ και το καλοκαίρι του ίδιου έτους, παρέμεινε με κανονική μεταγραφή. Μέσα στα 4,5 χρόνια παρουσίας στην Γερμανία, μετράει 77 τέρματα και 30 ασίστ σε διάστημα 153 συμμετοχών. Τέλος, η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για εκείνον καθώς μετράει επτά γκολ σε τρεις αγωνιστικές (!).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ