Bundesliga : Άνετη νίκη για Ντόρτμουντ, στην κορυφή η Άιντραχτ

Bundesliga : Άνετη νίκη για Ντόρτμουντ, στην κορυφή η Άιντραχτ

Η Ντόρτμουντ νίκησε εύκολα με 4-0 τη Φράιμπουργκ ενώ η Άιντραχτ πήγε στην κορυφή της Bundesliga μετά από τη νίκη της με 2-1 επί της Χοφενχάιμ.

Στα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (03/10) για την Bundesliga, η Ντόρτμουντ νίκησε πολύ εύκολα με 4-0 τη Φράιμπουργκ ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τη νίκη της με 2-1 επί της Χοφενχάιμ.

Η Ντόρτμουντ είχε σε πολύ καλή μέρα τους Έρλινγκ Χάλαντ και Τζιοβάνι Ρέινα. Ο Νορβηγός πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμη ενώ ο Αμερικανός δημιούργησε τα τρία πρώτα γκολ για την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Ρέινα να σερβίρει στον Χάλαντ και αυτός με τη σειρά του να μην αστοχεί και να διαμορφώνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεστφαλοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι και στο 47′ ο Τσαν διαμόρφωσε το 2-0 με τον Ρέινα και πάλι δημιουργό. Στο 66ο λεπτό ο Αμερικανός ξεκίνησε μία ακόμη φάση με τον Χάλαντ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και στο 92′ ο Νορβηγός έδωσε στον Πάσλακ για το τελικό 4-0.

Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ νίκησε με ανατροπή τη Χοφενχάιμ και ανέβηκε μέχρι στιγμής στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κράμαριτς να σκοράρει για μία ακόμη φορά στο 18ο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα για τη Χοφενχάιμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άιντραχτ ανέβασε την απόδοσή της και γύρισε το παιχνίδι μέσα σε 17 λεπτά. Στο 54′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καμάντα ενώ στο 71′ ο Ντοστ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Φρανκφούρτης η οποία έφτασε τους 7 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χοφενχάιμ 2-1 (54′ Καμάντα, 71′ Ντοστ/18′ Κράμαριτς)

Βέρντερ Βρέμης-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0 (27′ Μπίτενκουρτ)

Κολωνία-Γκλάντμπαχ 1-3 (84′ Ρεχμπετσάι/14′ Πλέα, 16′ Λάινερ, 56′ Στιντλ πεν.)

Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 4-0 (31′, 66′ Χάλαντ, 47′ Τσαν, 92′ Πάσλακ)

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 1-1 (76′ Κάλαιτζιτς/7′ Σικ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ