Μπάγερν Μονάχου : Κλείνει τον Τσούπο-Μότινγκ (pic)

Μπάγερν Μονάχου : Κλείνει τον Τσούπο-Μότινγκ (pic)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος θα είναι μπακ-απ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να νιώθει υπερήφανη που έχει στην «μηχανή» έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του 21ου αιώνα, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στον γερμανικό σύλλογο, ωστόσο, γνωρίζουν ότι ο Πολωνός επιθετικός δεν μπορεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια της σεζόν σε φουλ ρυθμούς και έτσι προχωράει στην απόκτηση ενός μπακ-απ του διεθνή φορ.

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, ο εκλεκτός για πίσω από τον έμπειρο επιθετικό, είναι ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ. Ο Γερμανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν έχει έρθει σε επαφή μαζί για μονοετή συμβολαίο με όψιον ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, με τον ίδιο να δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι, ο 31χρονος φορ θα επιστρέψει στην Γερμανία έπειτα από τρία χρόνια, μετά τις θητείες του σε Στόουκ και Παρί. Στη Bundesliga, έχει φορέσει τα χρώματα των Σάλκε, Μάιντς, Αμβούργο και Νυρεμβέργη ενώ με τους πρωταθλητές Γαλλίας έπαιξε σε 20 παιχνίδια και βρήκε έξι φορές δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ