Μπάγερν – Χέρτα Βερολίνου 4-3

Μπάγερν – Χέρτα Βερολίνου 4-3

Η Μπάγερν επικράτησε 4-3 της Χέρτα Βερολίνου στην Allianz Arena χάρη σε τέσσερα γκολ του Λεβαντόφσκι για την 3η αγωνιστική της Bundesliga και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τρομερό ματς με καταιγισμό γκολ στα τελευταία λεπτά.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga με μυθικό Λεβαντόφσκι.

Σε ένα ματς με τρομερές συγκινήσεις προς το τέλος, η Μπάγερν επικράτησε 4-3 της Χέρτα Βερολίνου για την 3η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος καρέ τερμάτων και λύτρωσε στις καθυστερήσεις την ομάδα του.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα τους από την Χόφενχαϊμ (4-1), οι Βαυαροί επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με περιπετειώδη τρόπο, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές αλλά η Χέρτα κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, ο Πολωνός επιθετικός το πήρε πάνω του, πέτυχε δύο γκολ σε 8 λεπτά στο τέλος και έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, έχοντας από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι να σουτάρει αλλά ο Σβόλοφ έδιωξε εντυπωσιακά.

Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Μπορεί το γκολ του Μίλερ στο 36ο λεπτό να ακυρώθηκε από το VAR λόγω φάουλ, αλλά στο 40ό λεπτό ο Λεβαντόφσκι νικήθηκε αρχικά από τον Σβόλοφ αλλά στη συνέχεια της φάσης έκανε το 1-0 από κοντά.

Η ομάδα του Φλικ μπήκε αποφασισμένη να «κλειδώσει» τη νίκη στο δεύτερο μέρος και στο 51ο λεπτό βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ρίτσαρντς βρήκε τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το ματς στα ίσα.

Στο 59ο λεπτό, ο Κούνια εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόρδοβα με τρομερή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και στο 71ο λεπτό, Κούνια και Πιόντεκ συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Νόιερ για το 2-2.

Η Μπάγερν πήρε ξανά το προβάδισμα στο 85ο λεπτό. Ο Αλάμπα εκτέλεσε το φάουλ, ο Μίλερ δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά η μπάλα έφτασε στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-2.

Ωστόσο, η Χέρτα και πάλι είχε την απάντηση. Στο 88ο λεπτό, ο Μίτελστεντ βρήκε με σέντρα τον Ενγκανκάμ (που είχε μόλις περάσει στον αγωνιστικό χώρο), κι αυτός με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-3.

Η Μπάγερν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, ούτε φυσικά και ο Λεβαντόφσκι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μίτελστεντ τράβηξε τον Πολωνό μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος έκανε το 4-3, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στο ματς και λύτρωσε στις καθυστερήσεις την ομάδα του.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ρίτσαρντς (65΄Παβάρ), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερναντέζ (65’ Μουσιάλα), Κίμιχ (65’ Τολισό), Γκορέτσκα, Ντέιβις, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

Χέρτα Βερολίνου: Σβόλοβ, Ζέεφουικ (68’ Πιόντεκ), Μπογιατά, Σταρκ, Πέκαρικ, Νταριντά, Τουσάρ, Λουκεμπάκιο (88’ Νγκανκάμ), Κούνια, Μίτελσταντ, Κόρδοβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ