«Η Ντόρτμουντ δεν δίνει τον Σάντσο στη Γιουνάιτεντ ούτε τον Ιανουάριο»

«Η Ντόρτμουντ δεν δίνει τον Σάντσο στη Γιουνάιτεντ ούτε τον Ιανουάριο»

Η Ντόρτμουντ είναι αρνητική στην παραχώρηση του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Εδώ και μερικούς μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέταζε την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο αλλά δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων της Ντόρτμουντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν πιθανότατα να διεκδικήσουν τον Σάντσο και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ακόμα και στην περίπτωση που η Ντόρτμουντ πάρει το ποσό που ζητούσε το καλοκαίρι, δεν προτίθεται να τον δώσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρτμουντ δεν θα δώσει τον Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Ακόμα κι αν οι »κόκκινοι διάβολοι» αποφασίσουν να καλύψουν τις οικονομικές αξιώσεις του γερμανικού συλλόγου ύψους 120.000.000 ευρώ, αυτός σχεδιάζει να κρατήσει τον Άγγλο διεθνή τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα της Βεστφαλίας δεν θέλει να χάσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη όπως ο Σάντσο μεσούσης της σεζόν αλλά η Γιουνάιτεντ θα είναι ελεύθερη να επαναδιαπραγματευτεί για τον παίκτη το καλοκαίρι του 2021».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ