Κορυφή η Λειψία, «απέδρασε» από το Χόφενχαϊμ η Ντόρτμουντ (vids)

Κορυφή η Λειψία, «απέδρασε» από το Χόφενχαϊμ η Ντόρτμουντ (vids)

Η Λειψία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga και έπιασε κορυφή, ενώ χάρη στο πρώτο γκολ του Ρόις στο πρωτάθλημα, η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χόφενχαϊμ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Η Λειψία κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga και έπιασε κορυφή με 10 βαθμούς, ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε από το Χόφενχαϊμ (0-1) και ακολουθεί με 9 βαθμούς.

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-2

Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Λειψία, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ (0-2).

Οι «ταύροι» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, αλλά κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη που τους πήγε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ανχελίνο άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό, ενώ ο Πόουλσεν διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 66ο λεπτό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν, Κεντίρα (75′ Ρίχτερ), Στρομπλ (45′ Γκρουέθο), Χαν (45′ Βάργκας), Καλιγκιούρι, Γκρέγκοριτς, Γιένσεν (54′ Νιντερλέχνερ)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Κλόστερμαν (45′ Όρμπαν), Ουπαμεκανό, Χάλτσενμπεργκ, Μουκιέλε, Άνταμς, Χένρικς, Ανχελίνιο (90′ Κλάιφερτ), Ενκουκού (90′ Σόρλοθ), Φόρσμπεργκ (66′ Πόουλσεν), Όλμο (79′ Χουάνγκ)

Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ 0-1

Η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ (0-1) χάρη στο πρώτο γκολ του Μάρκο Ρόις στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες, η Χόφενχαϊμ απείλησε πρώτη στο 19ο λεπτό με τον Γκατσίνοβιτς να σουτάρει, αλλά ο Χιτζ απέκρουσε.

Οι Βεστφαλοί έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ρέινα να μη μπορεί να νικήσει τον Μπάουμαν στο 19ο λεπτό, ενώ ο Μενιέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 37ο λεπτό.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ αύξησε την πίεσή της στα καρέ της Χόφενχαϊμ στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Στο 75ο λεπτό, μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Χάαλαντ έκλεψε την μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρόις, ο οποίος έκανε το 0-1 σε κενό τέρμα, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Μπάουμγκαρτεν δεν κατάφερε να σκοράρει στο 82ο λεπτό, με το 0-1 να μένει ως το τέλος.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Πος (79′ Γκρίλιτς), Βογκτ, Ακπογκούμα, Ρούντι, Σαμασέκου, Σκοφ (79′ Σεσενιόν), Γκατσίνοβιτς (60′ Μπρουν Λάρσεν), Γκέιγκερ, Μπελφοντίλ (60′ Μπαουγκάρτνερ), Μπεμπού (79′ Νταμπούρ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Πίστσεκ (21′ Ντιλέινι), Χούμελς, Τσαν, Μενιέ (75′ Γκερέιρο), Νταχούντ (75′ Μπέλιγχαμ), Βίτσελ, Πάσλακ, Μπραντ (64′ Χάαλαντ), Ρέινα, Σάντσο (64′ Ρόις)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-2

Μάιντζ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1

Χέρτα Βερολίνου-Στουτγκάρδη 0-2

Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ 0-1

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Γκλάντμπαχ-Βόλσφμπουργκ 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ