Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επέστρεψε στην αποστολή ο Ομπαμεγιάνγκ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επέστρεψε στην αποστολή ο Ομπαμεγιάνγκ

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στην αποστολή της Μπορούσια Ντόρτμουντ και αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει βασικός στην αυριανή (27/1) εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ η επιστροφή! Σαράντα ημέρες μετά την τελευταία παρουσία του (σκόραρε μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στο τελικό 2-1 επί της Χόφενχαϊμ στις 16/12/2017) και εν μέσω έντονων φημών τις τελευταίες ημέρες περί μετεγγραφής του στην Άρσεναλ, ο Γκαμπονέζος επιθετικός επέστρεψε στην αποστολή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενόψει της αυριανής (27/1, 16:30) εντός έδρας αναμέτρησης με τη Φράιμποργκ για την 20η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

«Όταν είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδα μας. Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν πολύ καλός και συγκεντρωμένος, έκανε μια πραγματικά επαγγελματική εβδομάδα στον τομέα των προπονήσεων. Έδωσε σε όλους την εντύπωση ότι θέλει να παίξει κόντρα στη Φράιμπουργκ και να τα δώσει όλα για την Μπορούσια και εμείς από την πλευρά μας φυσικά, θέλουμε την ποιότητά του στο αυριανό (27/1) παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Πίτερ Στόγκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ