Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 2-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 2-0

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησε με 2-0 την Γκλάντμπαχ και πέρασε έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της Βundesliga.

Στη Γερμανία, πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται έξι ομάδες μεταξύ τριών βαθμών. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε αγωνιστική η κατάταξη θα αλλάζει ανάλογα με τις νίκες ή ήττες των ομάδων που ερίζουν για τις τρεις θέσεις του Champions League.

Σε ένα από αυτά τα ματς, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (7η με 30 βαθμούς) υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ (5η με 31 βαθμούς). Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρία με τον Βόλφ (6’), αλλά τελικά πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αφού ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ δεν λάθεψε εξ’ επαφής και έκανε το 1-0 στο 43’ μετά από γύρισμα του Τσάντλερ.

Στο δεύτερο μέρος τα Πουλάρια ήταν ανώτερα. Έχασαν ευκαιρίες με τους Χέρμαν (57’) και Ζακαρία (68’), έχασαν και πέναλτι με τον Αζάρ να σημαδεύει το δοκάρι (78’) και ως γνωστόν η μπάλα τιμωρεί. Η Άιντραχτ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 90+2’ με τον Γιόβιτς για το τελικό 2-0, που έφερε έστω και προσωρινά τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ