Κομάν : «Μόνη εναλλακτική μου η Παρί Σεν Ζερμέν»

Κομάν : «Μόνη εναλλακτική μου η Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως η μοναδική εναλλακτική του επιλογή πλην της Μπάγερν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και υποστηρίζει.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς για να συνεχίσει την καριέρα του αν αποφασίσει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, προσθέτοντας ότι θα έβλεπε με καλό ματς ενδεχόμενη επιστροφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2023, μετά τον δανεισμό, τη μονιμοποίησή του στο Μόναχο και την ανανέωση της συνεργασίας του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί και κατέχει το ρεκόρ του παίκτη που κατακτά τίτλο πρωταθλήματος κάθε χρονιά από το ξεκίνημα της καριέρας του.

«Είμαι εδώ τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα παραμείνω μετά από μία δεκαετία, όταν δηλαδή θα είμαι 31. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα μείνω στην Μπάγερν για πολύ καιρό», δήλωσε στην Bild.

«Αν αποχωρήσω κάποια στιγμή, τότε θα πρέπει να πάω σε έναν ακόμα μεγαλύτερο σύλλογο. Δεν υπάρχει όμως τέτοιος. Υπάρχει μόνο μία εναλλακτική, η Παρί, η αγαπημένη μου ομάδα από τότε που ήμουν παιδί», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ