Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου 0-0

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου 0-0

Η Βέρντερ Βρέμης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χέρτα (0-0) και έτσι ο φόβος του υποβιβασμού συνεχίζει να την «πνίγει»...

Πέντε αγωνιστικές μακριά από το τρίποντο της νίκης είναι η Βέρντερ Βρέμης η οποία υποδέχτηκε την Χέρτα Βερολίνου και συμβιβάστηκε με το ισόπαλο 0-0 το οποίο κρατά ζωντανούς τους εφιάλτες του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν καμία από τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκόντορφ είχε δοκάρι, ενώ στο 10′ το γκολ του Έγκεσταϊν ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR (επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης).

Οι ευκαιρίες του Μαξ Κρούζε στο 41′ και το 45′ δεν έδωσαν σκορ, ούτε εκείνες του Γκόντορφ στο 68′ και σε φάση διαρκείας στο 75ο λεπτό. Έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος με την Βέρνερ να είναι τρίτη από το τέλος στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα και την Χέρτα (που απέσπασε δεύτερη σερί ισοπαλία – μετά το 1-1 με την Μπορούσια Ντόρτνμουντ) να παραμένει στην 11η θέση.

Вердер – Герта. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ