Η Μπάγερν του Φλικ σπέρνει τον τρόμο (pic)

Η Μπάγερν του Φλικ σπέρνει τον τρόμο (pic)

Aπό τότε που ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, οι Βαυαροί έχουν σκοράρει 4+ είκοσι φορές

Στις 3 Νοεμβρίου του 2019, όταν ο μέχρι πρότινος βοηθός του Νίκο Κόβατς αναβαθμίστηκε σε πρώτο προπονητή, η Μπάγερν Μονάχου παράπαιε. Τη συνέχεια δεν μπορούσαν να τη φανταστούν ούτε ο πλέον αισιόδοξος oπαδός των Βαυαρών. Ο Χάνς Φλικ έβαλε σε σύντομο χρονικό διάστημα την υπογραφή του στην γερμανική ομάδα, η οποία κατέκτησε τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, ενώ την φετινή χρονιά συνέχισε την συλλογή τίτλων με τις κατακτήσεις των Super Cup Ευρώπης και Super Cup Γερμανίας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει παρουσιάσει μια ομάδα η οποία ξέρει τι θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μία ομάδα που αν της δώσει το δικαίωμα θα περάσεις δύσκολα. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από όσα συνέβησαν στο Νταλούζ τον περασμένο Αύγουστο δεν υπάρχει. Εκεί που η Μπάγερν διέσυρε με 8-2 την Μπαρτσελόνα, ενώ και η Σάλκε στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος βίωσε κάτι ανάλογο, καθώς οι Βασιλικοί Μπλε δέχτηκαν και αυτοί οκτώ τέρματα από τους Βαυαρούς.

Τελευταίο θύμα της Μπάγερν ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας επικράτησαν με 5-0 των Αετών στην «Allianz Arena» και έγραψαν ιστορία. Από τότε που ο Χανς Φλικ κάθισε στο πάγκο της Μπάγερν ως πρώτος προπονητής, οι Βαυαροί έχουν σκοράρει  4+  είκοσι φορές. Τις περισσότερες φόρες από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη στο ίδιο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ