Γκλάντμπαχ – Λειψία 1-0 (vid)

Γκλάντμπαχ – Λειψία 1-0 (vid)

Η Γκλάντμπαχ πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λειψίας για την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε στο «Μπορούσια Παρκ» με 1-0 της Λειψίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία εκτός από την ευκαιρία του 10ου λεπτού με τον Πόουλσεν να κάνει ένα γυριστό σουτ και τον Ζόμερ να τον σταματά. Ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Γκλάντμπαχ ανέβασε την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο και η προσπάθειά της καρποφόρησε. Στο 60′ ο Πλεά έκανε το γύρισμα και ο Βολφ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Επτά λεπτά αργότερα ο Πλεά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 11 βαθμούς ενώ η Λειψία έπεσε από την κορυφή και τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβεντί (46′ Βεντ), Μπενσεμπαϊνί, Γκίντερ, Λάινερ, Εμπολό (73′ Τουράμ), Νοϊχάους (73′ Κράμερ), Χόφμαν, Βολφ, Χέρμαν (80′ Λατσάρο), Πλεά (80′ Στιντλ)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Χένρικς, Ουπαμεκανό, Όρμπαν, Ανχελίνιο, Σάμαρντζιτς (69′ Ενκουνκού), Καμπλ (66′ Αϊνταρά), Ζάμπιτσερ, Όλμο (66′ Φόρσμπεργκ), Πόουλσεν (66′ Χουάνγκ), Σέρλοθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ