Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου 1-3

Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου 1-3

Απέδρασε από τη Ράιν-Νέκαρ Αρένα η Ουνιόν Βερολίνου! Με τον Κρούζε να έχει γκολ και 2 ασίστ, η ομάδα του Βερολίνου πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Ουνιόν δραπέτευσε από τη Ράιν-Νέκαρ Αρένα, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους. Η ομάδα του Βερολίνου επικράτησε (1-3) εκτός έδρας της Χοφενχάιμ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga, αφήνοντας στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης τους γηπεδούχους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Κρούζε που είχε ένα γκολ και 2 ασίστ.

Στο 69ο λεπτό ο Σκοβ έκανε πέναλτι στον Γκρίζμπεκ και αποβλήθηκε και ο Κρούζε έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον Νταμπουρ που έκανε την προσποίηση στην περιοχή και με ξερό σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 85’ η Ουνιόν πήρε ξανά το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Κρούζε από δεξιά, ο Πογιάνπαλο έκανε κάκιστο πλασέ σε κενό τέρμα, αλλά η μπάλα βρήκε στον Μπάουμαν και κατέληξε στα δίχτυα της Χοφενχάιμ για το 1-2.

Στο 90+4′ η ομάδα του Βερολίνου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Κρούζε έδωσε στον Τόιχερτ που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-3.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Φογκτ, Πος (34’ Σκοβ), Γκάιγκερ (62’ Μπαουμγκάρτνερ), Ρούντι, Γκρίλιτς (81’ Κλάους), Σαμασέκου, Μπελφοντίλ (62’ Ανταμιάν), Ακπογκουμά, Νταμπούρ (81’ Γκατσίνοβιτς), Σεσενιόν.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λούδε, Χίμπνερ, Λεντς, Κνόχε, Φρίντριχ, Ριέρσον (87’ Γκίσελμαν), Γκέντνερ (83’ Τόιχερτ), Γκρίζμπεκ ((87’ Μπίλτερ), Άντριχ, Κρούζε, Αβονίγι (77’ Πογιάνπαλο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ