Η Ντόρτμουντ αρνείται ύπαρξη ρήτρας για Χάαλαντ

Η Ντόρτμουντ αρνείται ύπαρξη ρήτρας για Χάαλαντ

Στην Ντόρτμουντ θεωρούν πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχει ρήτρα αποχώρησης ουσιαστικά και ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη γερμανική ομάδα.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ δεν χρειάζεται να φοβούνται την πρόωρη αποχώρηση του επιθετικού της ομάδας, Έρλινγκ Χάαλαντ, μέσω αποπληρωμής της ρήτρας… εξόδου, κάτι που αμφισβητεί η γερμανική ομάδα.

«Φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σχετικά δεν είναι αληθείς», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε στο «Sport Bild».«Δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο με τον 20χρονο Νορβηγό ισχύει επί του παρόντος έως το 2024. «Έχουμε τη σαφή επιθυμία ο Έρλινγκ να μείνει μαζί μας περισσότερο και θέλουμε να τον πείσουμε γι αυτό. Σίγουρα έκανε το σωστό βήμα τον περασμένο χειμώνα ερχόμενος σε εμάς», δήλωσε ο Βάτσκε.

Πριν φτάσει στην Ντόρτμουντ, ο Χάαλαντ φερόταν να βρίσκεται και στην λίστα της Μπάγερν. Ο Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε σχολιάζοντας σχετικά, στο τελευταίο τεύχος του «Sport Bild», είπε:

«Όταν ο Χάαλαντ πήγε στη Ντόρτμουντ πριν από ένα χρόνο, είχε νόημα, είχε ανάγκη η ομάδα γι αυτήν την θέση. Αλλά αν έχεις τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, δεν έχει νόημα να φέρεις τον Χάαλαντ κα να τον έχεις να περιμένει».

Στη συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, πρόσθεσε: «Πιστεύω επίσης, ότι ο Ρόμπερτ θα μείνει στην Μπάγερν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δουλεύει στο σώμα του πιο επαγγελματικά από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Νομίζω ότι θα τελειώσει την καριέρα του στο Μόναχο. Ο Ρόμπερτ αισθάνεται καλά, ξέρει ότι αυτό είναι το σπίτι του. Το ποσοστό γκολ που έχει είναι ασύγκριτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ