Μπάγερν : Ανησυχία για τον τραυματισμό του Κίμιχ

Μπάγερν : Ανησυχία για τον τραυματισμό του Κίμιχ

Ο Τζόσουα Κίμιχ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Ντόρτμουντ και η ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό είναι μεγάλη.

Το βράδυ του Σαββάτου (07/11) η Μπάγερν πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της Bundesliga με την Ντόρτμουντ ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα για τους Βαυαρούς που αναμένεται να είναι σοβαρό.

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζόσουα Κίμιχ τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανησυχία στους Πρωταθλητές Ευρώπης για σοβαρό τραυματισμό.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, δεν έκανε κάποια εκτίμηση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε διάσταση. Είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά στη θέση του για εμάς».

Το γερμανικό περιοδικό «Bild» αναφέρει ότι ο Γερμανός έχει υποστεί τραυματισμό στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του και εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν κι άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Σε περίπτωση που υπάρχει ρήξη, τότε θα χρειαστεί χειρουργείο και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 2 με 3 μήνες.

Υπάρχει ωστόσο και το αισιόδοξο ενδεχόμενο σύμφωνα με το οποίο η ζημιά δεν θα είναι τόσο μεγάλη και ο Κίμιχ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2-4 εβδομάδες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ