Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ 4-3

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ 4-3

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Λεβερκούζεν είχε τις απαντήσεις και με πρωταγωνιστή τον Αλάριο έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 4-3 κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Τέταρτη σερί νίκη και τετράδα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που επικράτησε με 4-3 της Γκλάντμπαχ σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην «Bay Arena». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι «ασπιρίνες» έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη που τους κρατά σε τροχιά Champions League. Στην έβδομη θέση έμεινε η Μπορούσια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν υπόθεση δύο ποδοσφαιριστών. Ο Στιντλ από τη μία έδωσε το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ δύο φορές (18′ πεν., 30′) και ο Αλάριο ισοφάρισε ισάριθμες (27′, 41′) για το 2-2 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τη Λεβερκούζεν να παίρνει για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, χάρη σε γκολ του Μπέιλι ενώ στο 81′ ο Μπάουμγκαρτλινγκερ έκανε και το 4-2 με το πρώτο φετινό του γκολ.

Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει σε 4-3 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με «δράστη» τον Λατσάρο που βρήκε δίχτυα με ένα εκπληκτικό σουτ.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Σβεν Μπέντερ, Λαρς Μπέντερ (85′ Ντράγκοβιτς), Ταπσόμπα, Βενδέλ, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Βιρτζ, Αμιρί, Μπέιλι, Ντιαμπί, Αλάριο (80′ Μπελαραμπί)

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ (74′ Πλεά), Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ (74′ Μπένες), Νόιχαους (45′ Βολφ), Χόφμαν, Στιντλ, Τουράμ (80′ Χέρμαν), Εμπολό (63′ Λατσάρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ