Ντόρτμουντ : Νοκ άουτ μέχρι τον Γενάρη ο Χάαλαντ (pic)

Ντόρτμουντ : Νοκ άουτ μέχρι τον Γενάρη ο Χάαλαντ (pic)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του 2020, επιστρέφοντας στη δράση στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στάθηκε άτυχος πριν την έναρξη του ματς της Ντόρτμουντ με τη Λάτσιο, καθώς υπέστη θλάση στην προθέρμανση και όπως επιβεβαίωσε ο Λουσιέν Φαβρ, ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2020.

Μπορεί οι Βεστφαλοί να πήραν την πρόκριση στους «16» του Champions League, επικρατώντας της Λάτσιο με 1-0, αλλά ο τραυματισμός του Χάαλαντ αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Φαβρ.

«Δεν θα ξαναπαίξει ως τον Ιανουάριο. Μας πληγώνει αυτό, αλλά ίσως να αγωνίστηκε περισσότερο απ΄ όσο έπρεπε το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ για τον 20χρονο, ο οποίος έχει πετύχει 17 γκολ σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, ο Χάαλαντ εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την επιστροφή του μέσω των social media. Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία του, γράφοντας: «Έχω καλά νέα, μίλησα με τους γιατρούς μου. Επιστρέφω σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ