Νέα απώλεια για τη Ντόρτμουντ (1-1), ισόπαλες Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ (2-2, vids)

Νέα απώλεια για τη Ντόρτμουντ (1-1), ισόπαλες Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ (2-2, vids)

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1) και έχασε την ευκαιρία να μπει «σφήνα» ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και την Λειψία, ενώ Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες (2-2).

Μετά την ήττα της από την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική, η Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στο -3 από την Μπάγερν Μονάχου με παιχνίδι περισσότερο. Απώλεια και για την Γκλάντμπαχ που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Φράιμπουργκ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ 1-1

Η απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει επηρεάσει τη Ντόρτμουντ, η οποία έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Bundesliga. Οι Βεστφαλοί ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έμειναν στο -1 από τη Λειψία και στο -3 από τη Μπάγερν Μονάχου, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι (19:30).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Χιντερεγκερ βρήκε εξαιρετικά τον Καμάντα στην περιοχή, κι αυτός με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Μπίρκι για το 1-0.

Οι Βεστφαλοί προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ που επιχείρησε από την άκρη της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 20ό λεπτό, ενώ ο Άγγλος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Τραπ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 34ο λεπτό με το σουτ του Μπάρκοκ μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Φαβρ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 56ο λεπτό με τον Ρέινα να επιχειρεί τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ντουρμ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Σο, Ρόντε (66′ Ιλσάνκερ), Μπάρκοκ (74′ Κοχρ), Καμάντα, Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα (74′ Ντοστ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Τσαν, Χούμελς, Ζαγκαντού, Μόρεϊ, Νταχουντ (45′ Μουκοκό), Βίτσελ, Σουλτζ, Σάντσο, Μπραντ (74′ Μπέλιγχαμ), Ρέινα

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-2

Ο Χολέρ απείλησε δις στα πρώτα λεπτά για τους γηπεδούχους, με την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι στο 16ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα το δυνατό σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Ωστόσο, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα. Ο Στιντλ συνεργάστηκε ωραία με τον Εμπολό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 0-1 στο 23ο λεπτό.

Η Φράιμπουργκ έφτασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα. Ο Σανταμαρία έκανε το γύρισμα με ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή και ο Λίνχαρτ από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 33ο λεπτό.

Η Γκλάντμπαχ προσπάθησε να απαντήσει και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Εμπολό (36′) και Πλεά (40′) πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Γκρίφο (2-1), αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πλεά με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεργκ, Γκουλντέ, Σμιντ, Σανταμαρία, Χέφλερ, Γκίντερ, Χέλερ (74′ Σάλαϊ), Γκρίφο (83′ Τιλ), Ντεμίροβιτς (74′ Πέτερσεν)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Λάινερ (64′ Λατσάρο), Γκίντερ, Ζακάρια (53′ Μπένες), Βεντ, Κράμερ, Νόιχαους, Εμπολό, Στιντλ, Βολφ (64′ Τουράμ), Πλεά (79′ Χέρμαν)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ 2-2

Αρμίνια Μπίλεφενλτ – Μάιντζ 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ