Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Απτόητη η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έπιασε τετράδα παραμένοντας παράλληλα αήττητη στην Bundesliga.

Στην τετράδα σκαρφάλωσε η Βόλφσμπουργκ που επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 11η αγωνιστική της Bundesliga και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος την είχε η Βόλφσμπουργκ όταν στο 9′ σουτ του Σλάγκερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στο δοκάρι του Τραπ ο οποίος γενικά κράτησε όσο μπορούσε την ομάδα του.

Στο 62′ η Άιντραχτ κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Μπρουκς στον Χιντερέγκερ, με τον Ντοστ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1. Στο 76′ όμως κέρδισε πέναλτι και η Βόλφσμουργκ με τον Βέχορστ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-1.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ήρθε και η ανατροπή με σκόρερ και πάλι τον Βέχορστ που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς, Εμπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ, Μπάκου (90+4′ Γουίλιαμ), Φίλιπ (90+2′ Κλάους), Μπρέκαλο (71′ Μπιόλεκ), Βέχορστ

Αιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ (85′ Ντα Κόστα), Ιλσάνκερ (90′ Γιουνές), Ρόντε (85′ Μπαρκόκ), Κόστιτς, Σο, Καμάντα, Ντοστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ