Χάαλαντ : «Αυτοί είναι τα είδωλα μου, στόχος το Champions League»

Χάαλαντ : «Αυτοί είναι τα είδωλα μου, στόχος το Champions League»

Ο Νορβηγός επιθετικός μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει αλλά και για το μεγάλο του όνειρο...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει τρελάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και δικαίως αναδείχθηκε «Golden Boy» για το 2020. Όλα δείχνουν πως μία λαμπρή καριέρα περιμένει τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος μίλησε στην «Tuttorsport» για τους στόχους της καριέρας του αλλά και για τα είδωλα που θαυμάζει.

Αναλυτικά είπε: «Golden Boy; Ηξερα ότι ήμουν στη λίστα, αλλά δεν το σκεφτόμουν και πάρα πολύ γιατί προσπαθώ να επικεντρωθώ στο γήπεδο. Αλλα όσο πλησίαζε η ημερομηνία το σκεφτόμουν πιο έντονα. Υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες σε αυτή.

Οπως οι Ανσού Φάτι και Αλφόνσο Ντείβις που είναι καταπληκτικοί. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα ταλέντων. Αφιερώνω αυτό το τρόπαιο στην οικογένειά μου και στην μάνατζερ μου, Μίνο Ραϊόλα αλλά και στους συμπαίκτες και στην ομάδα μου. Τέλος στους φίλους μου, τους πιο κοντινούς τους οποίους γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία.

Ο Μίνο Ραϊόλα μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε πως κέρδισα το βραβείο. Μου έδωσε τεράστια ευχαρίστηση. Ο Χούμελς βέβαια συνέχεια με πειράζει. Στα αποδυτήρια μου είπε ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια και πως η ψηφοφορία ακυρώθηκε» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ