Λειψία : Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σομποσλάι (pic)

Λειψία : Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο Σομποσλάι (pic)

Αλλάζει ομάδα αλλά όχι... ιδιοκτήτη ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Ντομινίκ Σομποσλάι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ουγγαρίας. Αναμφίβολα, είναι η ελπίδα του ποδοσφαίρου της χώρας του και οι εμφανίσεις του με τη Σάλτσμπουργκ, έκαναν Μίλαν και Άρσεναλ να κοντραριστούν για την απόκτηση του. Ωστόσο, η νικήτρια είναι το… «αδερφάκι» του αυστριακού συλλόγου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 20χρονος άσος βρίσκεται στη Γερμανία και μέσα στη μέρα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λειψία. Οι «ταύροι» έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη με τη Σάλτσμπουργκ (Redbull) και φυσικά, είχαν το πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις.

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είναι προϊόν των ακαδημιών της αυστριακής ομάδας και από τον Γενάρη του 2018 είναι επαγγελματίας. Συνολικά, μέτρησε 26 γκολ και 34 ασίστ σε συνολικά 82 συμμετοχές σε όλες τις διοργάνωσης ενώ είναι 13 φορές διεθνής με την Ουγγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ