Έγραψε ιστορία ο Μουκόκο : Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga! (pic, vid)

Έγραψε ιστορία ο Μουκόκο : Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga! (pic, vid)

Ο Γιουσούφα Μουκόκο έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα, καθώς ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος!

Ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό πως θα τα κατάφερνε. Η Ουνιόν ήταν αυτή που την πλήρωσε πρώτη τελικά, καθώς ο Γιουσούφα Μουκόκο κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην ομάδα της πρωτεύουσας και να γράψει ιστορία!

Σε ηλικία 16 ετών και 28 ημερών, ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ έγινε ο νεότερος σκόρερ της Bundesliga! Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκερέρο, ο Μουκόκο έπιασε έναν κεραυνό μέσα στην περιοχή ισοφαρίζοντας για τους Βεστφαλούς.

Ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία…

<blockquote class=»twitter-tweet»><p lang=»de» dir=»ltr»>1 – Youssoufa <a href=»https://twitter.com/hashtag/Moukoko?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw»>#Moukoko</a> erzielt sein 1. <a href=»https://twitter.com/Bundesliga_DE?ref_src=twsrc%5Etfw»>@Bundesliga_DE</a> Tor. Damit ist er mit 16 Jahren und 28 Tagen der jüngste Torschütze der Bundesliga-Geschichte. Historisch. <a href=»https://twitter.com/hashtag/FCUBVB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw»>#FCUBVB</a> <a href=»https://t.co/kAnE28SdZv»>pic.twitter.com/kAnE28SdZv</a></p>&mdash; OptaFranz (@OptaFranz) <a href=»https://twitter.com/OptaFranz/status/1340036572197089281?ref_src=twsrc%5Etfw»>December 18, 2020</a></blockquote> <script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ