Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2-1

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2-1

Ο 16χρονος Μουκοκό σκόραρε κι έγραψε ιστορία στην Bundesliga αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την Ντόρτμουντ που ηττήθηκε 2-1 από την Ουνιόν στο Βερολίνο.

Ο Φαβρ έφυγε αλλά η Ντόρτμουντ συνεχίζει να απογοητεύει με την Ουνιόν Βερολίνου να την κερδίζει με 2-1 και να την αφήνει στο -6 από την κορυφή και με ματς παραπάνω. Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό που έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga αλλά δεν ήταν αρκετός για να γλιτώσει την ήττα η ομάδα του.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που η Ντόρτμουντ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Μουκοκό σημάδεψε το δοκάρι στο 45′, η Ουνιόν ήταν αυτή που προηγήθηκε. Στο 57′ ο Τρίμελ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρέμελ πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Αβονίγι από κοντά έκανε το 1-0.

Η Ντόρτμουντ απάντησε με τον Μουκοκό να σκοράρει με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ για το 1-1 στο 60′ και σε ηλικία 16 ετών και 28 ημερών να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην Bundesliga. Δεν ήταν αρκετός όμως. Αυτό γιατί η Ουνιόν βρήκε και δεύτερο γκολ όταν στο 78′ από νέο κόρνερ, ο Φρίντριχ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ουνιόν Βερολίνου: Λούτε, Τρίμελ (62′ Ρέιρσον), Φρίντριχ, Κνόχε, Λεντζ, Μπέλερ, Γκρίσμπεργκ, Πρέμελ, Μπίλτερ (66′ Εντό), Αβονίγι (85′ Γκογκία), Τούχερτ (85′ Γκίσελμαν)

Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Μενιέ (80′ Μόρεϊ), Ακάνζι (85′ Σουλτζ), Χούμελς, Γκερέιρο, Τσαν (80′ Μπέλιγχαμ), Βίτσελ, Ρόις (62′ Μπραντ), Σάντσο, Ρέινα, Μουκοκό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ