Φράιμπουργκ – Χέρτα 4-1 : Διέλυσε τη Χέρτα η Φράιμπουργκ!

Φράιμπουργκ – Χέρτα 4-1 : Διέλυσε τη Χέρτα η Φράιμπουργκ!

Περίπατος της Φράιμπουργκ κόντρα στη Χέρτα και τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Στράιχ.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Φράιμπουργκ! Η ομάδα του Στράιχ ξεπέρασε εύκολα (4-1) το εμπόδιο της Χέρτα, φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην εφετινή Bundesliga.

Με αυτό το τρίποντο, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους, ενώ η ομάδα του Βερολίνου, βρίσκεται χαμηλά στη 14η θέση με 13 βαθμούς.

Με το… καλημέρα, η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Σμιντ να βγάζει σέντρα, τους Μπογιατά και Τορουναρίγκα να αδυνατούν να διώξουν τη μπάλα και τον Γκρίφο με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Στο 52΄, η Χέρτα έφερε το ματς στα ίσα με απίθανο σουτ του Λουκεμπάκιο. Στο 59′ η Φράιμπουργκ πήρε ξανά το προβάδισμα με ωραίο πλασέ του Ντεμίροβιτς, ενώ στο 67′ έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων, με τον Γκρίφο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Γκουλντέ με κεφαλιά να κάνει το 3-1.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Φράιμπουργκ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζεφουίκ στον Χέλερ, με τον Πέτερσεν ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 4-1.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεργκ, Γκουλντέ, Σμιντ, Σανταμαρία (90+1′ Αμπράσι), Χέφλερ, Γκίντερ, Σάλαϊ (60′ Γεόνγκ), Ντεμίροβιτς (60′ Χέλερ), Γκρίφο (80′ Πέτερσεν)

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Σβόλοφ, Πέκαρικ (64′ Ζεφουίκ), Μπογιατά (64′ Ενγκακάμ), Τορουναρίγκα, Μίτελστεντ, Σταρκ, Νταρίντα, Γκεντουζί, Λουκεμπάκιο, Κούνια (45′ Ντιλροσούν), Πιόντεκ (86′ Ρένταν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ