Δεύτερη σερί ήττα για τη Λεβερκούζεν (2-1), «πάτησε» τετράδα η Ουνιόν (0-2, vids)

Δεύτερη σερί ήττα για τη Λεβερκούζεν (2-1), «πάτησε» τετράδα η Ουνιόν (0-2, vids)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε (2-1) της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 14η αγωνιστική της Bundesliga και την υποχρέωσε στη δεύτερη σερί ήττα της φέτος, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Βέρντερ Βρέμης και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα της στη φετινή Bundesliga, καθώς έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου «πάτησε» τετράδα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1

Η Άιντραχτ επικράτησε 2-1 της Λεβερκούζεν και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 8η θέση με 20 βαθμούς, ενώ οι «ασπιρίνες» έχασαν την ευκαιρία να περάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Αμίρι αλλά στο 22′ ο Γιουνές ισοφάρισε για την Άιντραχτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Ταπσόμπα. Η Λεβερκούζεν πίεσε μέχρι το τέλος, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Σικ (87′) και Ταπσόμπα (88′), αλλά δεν μπόρεσε να βρει την ισοφάριση.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ (87′ Τουρέ), Σο, Χασέμπε, Κόστιτς, Καμάντα (76′ Μπαρκόκ), Γιουνές (76′ Κοχρ), Αντρέ Σίλβα

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Ντράγκοβιτς, Τα, Ταπσόμπα, Βάιζερ (68′ Ντέμιρμπαϊ), Βιρτζ (68′ Αλάριο), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Αμίρι, Μπέιλι, Ντιαμπί (68′ Μπελαραμπί), Σικ

Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου 0-2

Μετά τη νίκη της επί της Ντόρτμουντ, η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε εύκολα 2-0 εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης και ανέβηκε στην τέταρτη θέση όπου ισοβαθμεί με την Βόλφσμπουργκ (24 β.).

Ο Μπέκερ άνοιξε το σκορ στο 12′, με τον Αβονίγι να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 28′.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Τοπράκ (86′ Βελίκοβιτς), Φριντλ, Αουγκούστινσον (76′ Τσονγκ), Μπιτενκούρτ (45′ Εμπόμ), Γκρος, Μαξ Έγκεσταϊν, Οζάκο (45′ Σέλκε), Σμιντ (76′ Φίλγκρουγκ), Σάρτζεντ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λούτε, Φριντλ, Κνόχε, Χιούμπνερ, Τρίμελ, Πρέμελ (76′ Γκρίσμπεργκ), Άντριχ, Ίνγκβαρτσεν, Λενζ, Μπέκερ, Αβονίγι (86′ Ρέιρσον)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Γκλάντμπαχ 0-1

Κολωνία – Άουγκσμπουργκ 0-1

Χόφενχαιμ – Φράιμπουργκ 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ