Χέρτα – Σάλκε 3-0 (vid)

Χέρτα – Σάλκε 3-0 (vid)

Η Χέρτα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σάλκε για την 14η αγωνιστική της Bundesliga, υποχρεώνοντας τους «βασιλικούς μπλε» στη δέκατη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η κατρακύλα συνεχίζεται και το 2021 για τη Σάλκε…

Οι «βασιλικοί μπλε» ηττήθηκαν και από τη Χέρτα (3-0) για την 14η αγωνιστική της Bundesliga, παραμένοντας στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς, ενώ συμπλήρωσε 30 ματς χωρίς νίκη. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια η ομάδα του Βερολίνου, ανεβαίνοντας στη 12η θέση με 16 βαθμούς.

Ο Κριστιάν Γκρος δεν συνδύασε το ντεμπούτο του με επιτυχημένο αποτέλεσμα στον πάγκο της Σάλκε, ο οποίος είδε την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική πριν δεχτεί το πρώτο γκολ, με τον Ουτ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 28′. Η Χέρτα προηγήθηκε στο 34′ με τον Γκεντουζί και ο Κόρντομπα στο 53′ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, με τον Πιάτεκ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 81′.

ΧΕΡΤΑ:Σβολόβ, Πλάτενχαρντ (86’ Νετς), Πέκαρικ (82’ Τσεεφούικ), Αλντερέτε, Σταρκ, Ντάριντα, Τουσάρ, Γκεντουζί, Κόρδοβα (78’ Πιόντεκ), Λουκεμπάκιο (86’ Μίτελστεντ), Κούνια (82’ Ενγκακάμ)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Οτσίπκα, Σταμπουλί, Ναστάσιτς, Καμπάκ, ΟμάρΜασκαρέλ (58’ Μπέκερ), Σερντάρ, Σεπφ, Αρίτ (58’ Σκρζίμπσκι, 68’ Μποζντογκάν), Ουθ, Χόουπ (80’ Κουτουτσού).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ