Στουτγκάρδη – Λειψία 0-1 : Στην κορυφή η Λειψία με… λυτρωτή τον Όλμο

Στουτγκάρδη – Λειψία 0-1 : Στην κορυφή η Λειψία με… λυτρωτή τον Όλμο

Με γκολ του Ντάνι Όλμο στο 67ο λεπτό, η Λειψία απέδρασε από τη Μερτσέντες-Μπεντς Αρένα, ανεβαίνοντας στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Τεράστιο διπλό (0-1) για τη Λειψία, με την ομάδα του Γιούλιεν Νάγκελσμαν να δραπετεύει από την Μερτσέντες-Μπεντς Αρένα.

Οι «Ταύροι» μπήκαν… φορτσάτοι στο 2021, φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα της Στουτγκάρδης. Με αυτή τη νίκη, η Λειψία ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με 31 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η με 18 βαθμούς.

Πάντως, το ματς δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους… οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Στο 21’ ο Στέντσελ γκρέμισε τον Φόρζμπεργκ στην περιοχή και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι. Ο Φόρζμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κόμπελ και το δοκάρι έσωσαν τη Στουτγκάρδη.

Στο 48’ η Λειψία απείλησε αρχικά με το σουτ του Αϊνταρά και στη συνέχεια ο Κόμπελ έσωσε μετά από σουτ του Φόρζμπεργκ.

Στο 67’ ήρθε η λύτρωση για τους ταύρους του Νάγκελσμαν. Ο Ανχελίνιο σέντραρε από αριστερά και ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι.

Το 0-1 έμεινε μέχρι και το τέλος, με τη Λειψία να πανηγυρίζει ένα σημαντικό διπλό στη μάχη που δίνει φέτος στην Bundesliga.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Κόμπελ, Κεμπφ (83’ Κλίμοβιτς), Στέντσελ (75’ Φέρστερ), Αντόν, Κάστρο (75’ Μαυροπάνος), Σόσα, Κάλαϊντζιτς (58’ Κουλιμπαλί), Μανγκαλά, Έντο, Γκονζάλες, Βαμανγκιτουκά

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό, Ανχελίνιο, Χάλζτενμπεργκ, Ορμπάν, Καμπλ (66’ Πόουλσεν), Ζάμπιτσερ, Όλμο, Άνταμς (81’ Κλόζτερμαν), Αϊνταρά, Φόρζμπεργκ (73’ Σέρλοθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ